La banca digital de MoraBanc rep dos premis internacionals

La banca digital de MoraBanc  rep dos premis internacionals

La banca digital de MoraBanc ha rebut dos premis de la revista financera internacional World Finance.  La publicació, editada a Londres, ha fet públics els seus guardons d’aquest any i MoraBanc ha estat distingit com el millor banc digital i la millor App d’Andorra 2017.

El jurat dels premis de World Finance ha valorat, en els dos casos, el salt qualitatiu que ha fet l’univers digital de MoraBanc amb el llançament de MoraBanc Digital ara fa un any. En el cas concret de la banca online i l’app, destaquen la innovació aplicada als dos canals amb noves funcionalitats per facilitar l‘operativa diària dels clients, tot amb un disseny amable i una usabilitat ben valorada pels usuaris. L’actualització constant de les funcionalitats també ha estat ben valorada com ara les darreres novetats en la gestió dels productes d’inversió.

El primer any de MoraBanc Digital

MoraBanc Digital ha complert un any des del seu llançament amb uns resultats molt positius. Amb la posada en marxa de la nova eina digital, s’han incrementat els accessos a la banca online un 151% i les visites a la web pública han pujat un 82%. A nivell d’operacions, els enviaments de diners a través de banca online han crescut un 38%. Cada dia, es registren 6 noves altes i les sessions mensuals de MoraBanc Digital s’incrementen a un ritme del 5% cada mes.

Sobre World Finance

Pionera en l’àmbit de les revistes financeres, World Finance és una publicació editada pel grup World News Media, al Regne Unit. Definint-se com la “veu del mercat”, World Finance manté una estreta vigilància en els mercats internacionals i tots els factors que el condicionen i conformen. Gràcies a les contribucions de destacats economistes, líders empresarials i responsables de polítiques econòmiques, la revista World Finance és un dels pocs títols internacionals capaç de comprendre les complexitats del mercat.

Print Friendly, PDF & Email