Fitch manté estable el ràting de MoraBanc

En el seu informe, Fitch destacada la “bona capitalització” de MoraBanc i la “capacitat per generar benefici”

L’agència de qualificació Fitch, ha emès la seva opinió sobre el ràting de MoraBanc, mantenint-lo en BBB- amb perspectiva estable i un ràting a curt termini  de F3. El banc manté d’aquesta manera les qualificacions del darrer informe equiparant-se a la qualificació del país.

En el seu informe, Fitch destacada la “bona capitalització” de MoraBanc i la “capacitat per generar benefici”, així com un nivell de liquiditat “força estable”. En el darrer exercici el banc ha incrementat la seva ràtio de solvència fins al 28,5%, que segueix sent la més alta d’Andorra. D’altra banda, MoraBanc ha mantingut els recursos de clients que se situen en 7.191 milions d’euros.

A nivell de país, l’agència de qualificació assegura que els efectes de la intervenció de BPA i la recent resolució han quedat limitats i que el “marc regulador andorrà s’està enfortint”.

Per MoraBanc, el fet que Fitch mantingui els ràtings és una bona notícia, sobretot per la valoració d’estabilitat que l’agència fa del mercat bancari andorrà.

Print Friendly, PDF & Email