Estrena de MoraBanc Digital

Estrena de MoraBanc Digital

MoraBanc ha presentat el seu nou servei de banca digital. Sota la nova marca MoraBanc Digital, el banc ha revolucionat la seva presència a Internet amb una nova web pública, una nova aplicació per a mòbils i una nova banca online.

Els usuaris poden gestionar els seus productes MoraBanc més còmodament des de l’ordinador, el portàtil, mòbil o tablet entrant al seu perfil personal i visualitzant des d’una mateixa pantalla tots els seus productes financers. També permet consultar  tots els moviments i fer operacions com transferències d’una manera fàcil, intuïtiva i gestionar les inversions per mitjà del servei Broker Online, comprar i vendre accions, i molt més.

Els clients que ja disposen de claus d’accés poden operar directament amb la nova App o entrar al servei de banca online per descobrir el nou món de MoraBanc Digital. Si no les tenen poden demanar-les a la seva oficina. MoraBanc Digital és un projecte que es va iniciar fa dos anys com una de les apostes de futur  més importants de MoraBanc. A partir d’aquest llançament, les diferents eines digitals s’aniran actualitzant i s’afegiran noves funcionalitats. Les aplicacions es poden descarregar a les botigues IOS i Android de manera gratuïta

Print Friendly, PDF & Email