Clevin Hannah, Premi MoraBanc al jugador més solvent de la temporada

Clevin Hannah, Premi MoraBanc al jugador més solvent de la temporada

Clevin Hannah s’ha emportat la setena edició del Premi MoraBanc al jugador més solvent de la temporada 2020-2021 que es decideix amb els vots dels aficionats durant els partits de la lliga regular. El base repeteix aquesta distinció que també va guanyar la temporada passada. Sergi Plaza, director de Retail de MoraBanc li va fer el lliurament del premi.

Després de 36 partits de Lliga Endesa, Clevin Hannah ha sumat 188 punts. David Jelinek amb 88 i Tyson Pérez amb 76 punts han estat el segon i tercer jugadors més valorats per l’afició.

Per jornades, Hannah ha estat el jugador més votat del partit en 13 ocasions, David Jelinek en 8 ocasions i Jeremy Senglin en 4.

Palmarès

2014-2015 David Navarro
2015-2016 Giorgi Shermadini
2016-2017 Giorgi Shermadini
2017-2018 Jaka Blazic
2018-2019 Andrew Albicy
2019-2020 Clevin Hannah
2020-2021 Clevin Hannah