CDL s’incorpora a la Targeta Solidària de MoraBanc

CDL s’incorpora a la Targeta Solidària de MoraBanc

 L’Associació de Cooperació pel Desenvolupament Local s’ha incorporat al programa Targeta Solidària de MoraBanc que,amb aquesta nova afiliació, arriba ja a les 22 entitats participants. CDL té per objectiu emprendre projectes de desenvolupament sostenible en l’àmbit educatiu arreu del món, col·laborant amb les organitzacions i autoritats locals, lluitant perquè les persones puguin viure amb els seus propis recursos i habilitats.

Un dels requisits de MoraBanc per participar a la Targeta Solidària és definir el projecte concret on es destinaran els recursos. En aquest cas CDL ha presentat el projecte “Colònies d’estiu a Réo”, un conjunt d’activitats socioeducatives, organitzades per monitors locals, que acullen de 50 a 100 infants durant els mesos d’estiu, l’equivalent a l’estació de pluges a Burkina Faso, ja que coincideix amb el període on hi ha més necessitats alimentàries i alhora els infants estan desocupats. L’objectiu del projecte és cobrir les necessitats bàsiques dels nens i nenes que hi participen així com mantenir-los ocupats i reforçar les mancances del sistema educatiu de la zona gràcies a les activitats educatives que s’ofereixen.

La Targeta Solidària és el projecte que canalitza la major part de la contribució social de MoraBanc en suport a les persones i col·lectius més vulnerables i necessitats. Els donatius provenen de la solidaritat dels clients i clientes que participen en aquest projecte mitjançant donatius i arrodoniments de les compres. L’any 2022, Els clients de MoraBanc i el propi banc van aportar 77.395€ a les diferents entitats participants i, des de la creació del programa fins al 2022, la xifra recaptada suma 1.303.583€.

Print Friendly, PDF & Email