Aliança de l’Automòbil Club d’Andorra i MoraBanc per impulsar la mobilitat del futur

Aliança de l’Automòbil Club d’Andorra i MoraBanc per impulsar la mobilitat del futur

L’Automòbil Club d’Andorra i MoraBanc han presentat ACA Impuls MoraBanc un projecte conjunt que té com a objectiu millorar la mobilitat de les persones a Andorra. El president de l’ACA, Enric Pujal i el director general de MoraBanc, Lluís Alsina, han signat l’acord de col·laboració per desenvolupar projectes destinats impulsar la mobilitat del futur amb propostes de mobilitat modernes, segures, mediambientalment responsables, eficients i democràtiques.

Segons Enric Pujal, “aquest acord és una decisió molt meditada i treballada per part de les dues institucions. Tant MoraBanc com l’ACA compartim la mateixa visió de com ha de ser la mobilitat del futur al nostre país, una mobilitat centrada en les persones, més segura, més eficient, més inclusiva i des del punt de vista del medi ambient, més sostenible i estem convençuts que aquest acord ens permetrà seguir treballant en les diferents àrees en les quals ja ho veníem fent a l’ACA, a més d’incorporar-ne de noves”.

Per la seva banda, Lluís Alsina s’ha mostrat molt satisfet de, “compartir un projecte amb una institució de referència com l’ACA. Seguim la línia de treballar amb els millors com ja fem amb Goldman Sachs Asset Management, Pyrénées i Cuatrecases. Amb l’Automòbil Club d’Andorra treballem per impulsar la mobilitat del futur, un àmbit que toca de prop el dia a dia de les persones. Creiem en una Andorra que es transforma, més moderna, més oberta, més pensada per a la gent i volem ser el banc d’aquesta nova Andorra”.

 

Els projectes que inclou ACA Impuls MoraBanc

ACA Impuls MoraBanc inclou tres línies de treball lligades a la mobilitat. La feina que ja es feia des de l’ACA en temes de mobilitats es concentra en el nou projecte amb la participació de MoraBanc. S’introduiran novetats a projectes que ja existien i es presenten noves propostes.

 

Informe de la Mobilitat de l’Automòbil Club d’Andorra

L’Informe de la Mobilitat de l’Automòbil Club d’Andorra (IMACA), que enguany arriba a la 8a edició, passa a formar part del projecte ACA Impuls MoraBanc. Com a novetat, aquest 2020 tindrà dos moments clau, primer la presentació de les dades i principals conclusions; i a partir de l’anàlisi de les dades més significatives, s’obrirà un espai de participació i consulta ciutadana.

 

Campanya Missió Zero Accidents (2019-2021)

La campanya de seguretat viària iniciada per l’ACA i el Govern d’Andorra, Missió Zero Accidents, també serà una de les àrees d’actuació d’ACA Impuls Morabanc. Enguany estarà adreçada als conductors de vehicles amb l’objectiu de sensibilitzar-los sobre la conducció sota els efectes de l’alcohol i de les drogues.

 

Fòrum Impuls

El projecte més nou de l’ACA Impuls Morabanc és el Fòrum Impuls, un espai d’anàlisis i debat de projectes de mobilitat innovadors i sostenibles, amb l’objectiu de construir una mirada cap al futur que permeti contribuir en diferents aspectes de la mobilitat al nostre país. S’avaluaran propostes d’èxit existents i s‘obrirà un canal per rebre projectes de la societat. Amb l’ecosistema d’experts que inclou ACA Impuls MoraBanc s’emetran valoracions tècniques que puguin ser útils a les administracions per avançar en temes de mobilitat.

Print Friendly, PDF & Email