Aliança estratègica entre MoraBanc i Pyrénées

Aliança estratègica entre MoraBanc i Pyrénées

MoraBanc i el grup Pyrénées han acordat una aliança estratègica per desenvolupar el sector del finançament del consum a Andorra. Com a part de l’acord, MoraBanc ha adquirit una participació de la Societat Financera Pyrénées. L’operació respon als objectius dels plans estratègics de les dues entitats i la seva voluntat de créixer en el mercat andorrà. L’aliança entre ambdues marques de referència a Andorra també passa per buscar sinèrgies i noves oportunitats de negoci.

Per a Pedro González Grau, president de MoraBanc, “seguim reforçant el nostre compromís amb Andorra i els nostres clients, associant-nos amb un gran grup amb molt arrelament al país i amb un equip humà amb molta experiència en el sector del gran consum, per impulsar el creixement del crèdit gràcies a la nostra solvència”. Amb aquesta aliança, MoraBanc vol tenir major presència en el finançament del consum. Segons Lluís Alsina, director general de MoraBanc “l’operació ens permetrà ampliar la gamma actual de productes conjuntament amb el grup Pyrénées i millorar l’oferta als nostres clients”.

Gràcies a aquest acord, Pyrénées suma un soci financer i tecnològic per desenvolupar el mercat de finançament del consum. Patrick Pérez Pradere, president de la Societat Financera Pyrénées apunta que “MoraBanc permetrà donar més múscul a Pyrénées per seguir creixent en el mercat del gran consum i del crèdit especialitzat”.

L’operació està subjecta a l’aprovació per part de l’Autoritat Financera Andorrana (AFA).

Sobre MoraBanc www.morabanc.ad
Fundat el 1952, MoraBanc és un banc independent i de vocació internacional, amb una àmplia experiència en la gestió de patrimonis individuals, familiars i institucionals amb proximitat i confiança. De capital 100 % familiar, basa la seva activitat en criteris de solvència, eficiència, digitalització i transparència. Compta amb un equip de més de 300 persones i amb 6.540 milions d’euros sota gestió. Amb seu central a Andorra, té presència internacional amb dues gestores de patrimonis a Zuric i Miami.

Sobre Pyrénées www.pyrenees.ad
El Grup Pyrénées és el conglomerat líder en retail del Principat d’Andorra. Amb més de 70 anys d’història, el grup s’ha consolidat en els sectors en què opera, i avui representa aproximadament el 9 % del PIB d’aquests sectors: venda al detall en diferents formats (Grans Magatzems i Hipermercats), Automoció, Restauració i Serveis. Amb més de 1.100 empleats, dona feina al 3 % de la població activa total.

Print Friendly, PDF & Email