L’Associació de Dones d’Andorra entra al programa Targeta Solidària de MoraBanc

L’Associació de Dones d’Andorra entra al programa Targeta Solidària de MoraBanc

L’Associació de Dones d’Andorra (ADA) s’incorpora, a partir de l’1 de juliol, a la llista d’ONG que participen al programa Targeta Solidària de MoraBanc. La presidenta de l’associació, Montserrat Nazzaro, i la directora general adjunta de MoraBanc, Gisela Villagordo, han signat el conveni d’adhesió.

A partir d’ara, l’ADA rebrà part dels donatius de la Targeta Solidària que provenen de la solidaritat dels clients de MoraBanc, que participen en aquest projecte mitjançant donatius i arrodoniments de les compres, i del mateix banc que aporta la mateixa quantitat.

Amb aquesta darrera incorporació, la llista d’ONG que es beneficien del projecte més social de MoraBanc arriba a les 17 entitats: Infants del Món, La Gavernera, UNICEF, Càritas Andorrana, AINA, Intermón OXFAM, l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell, IBO-Àfrica, Mans Unides i la Fundació Clara Rabassa, Cooperand, Bomosa, Carisma, Associació Marc GG, Fundació Provada Tutelar, Hi Arribarem i l’ADA.

En els seus 6 anys de recorregut, la Targeta Solidària ha recaptat 701.439 euros. L’any passat es va assolir la xifra més alta amb 153.826 euros.

L’Associació de Dones d’Andorra és una associació sense ànim de lucre, d’àmbit estatal, que va néixer a partir de la mobilització d’un grup de dones l’any 1994. Els seus objectius són defensar els drets de la dona, millorar la formació, i prestar serveis específics per a la dona. Dins la seva activitat habitual, l’ADA organitza conferències, tallers de diferent temàtiques, accions reivindicatives i la Cursa de la Dona, que lluita contra el càncer de mama.

Print Friendly, PDF & Email