46 joves s’incorporen al programa d’estades professionals de MoraBanc

46 joves s’incorporen al programa d’estades professionals de MoraBanc

46 joves s’han incorporat a l’equip de professionals del MoraBanc per fer tasques de suport durant l’època de vacances. Els interins i interines col·laboraren en diferents departaments dins del programa d’estades que ofereix el  banc i que permet reforçar els equips a l’estiu i oferir una oportunitat professional i a la vegada formativa als joves. Tots els candidats i candidates són majors de 18 anys i són estudiants universitaris o de formació professional.

Durant la seva estada a MoraBanc, a més de donar suport a l’equip permanent del banc, els joves desenvoluparan un projecte empresarial lligat al món financer que els requerirà interactuar amb diferents departaments i que hauran de presentar al final de l’estiu. Aquesta pràctica reforça el vessant més formatiu de les estades de MoraBanc.

MoraBanc va iniciar el programa d’estades professionals als mesos d’estiu fa més de quaranta anys i actualment és una bona oportunitat per als joves d’Andorra per conèixer com funciona el món professional fent tasques relacionades amb els estudis que estan cursant. MoraBanc, a més d’oferir aquesta experiència als joves, enfoca les estades com una via per a captar talent del país i, en els darrers anys, diferents joves s’han incorporat de manera permanent a l’equip del banc després de l’estiu.

Print Friendly, PDF & Email