26 joves s’incorporen a l’equip de MoraBanc durant l’estiu

26 joves s’incorporen a l’equip de MoraBanc durant l’estiu

26 joves s’han incorporat a l’equip de professionals de MoraBanc per fer tasques de suport durant l’època de vacances. Enguany seran 26 els interins que col·laboraran en diferents departaments dins del programa d’estades que ofereix el banc i que permet reforçar els equips a l’estiu i oferir una oportunitat professional i a la vegada formativa als joves. Tots els candidats seleccionats són majors de 18 anys i són estudiants universitaris o de formació professional.

Durant la seva estada a MoraBanc, a més de donar suport a l’equip permanent del banc, els joves desenvoluparan un projecte empresarial lligat al món financer que els requerirà interactuar amb diferents departaments i que hauran de presentar al final de l’estiu. Aquesta pràctica reforça el vessant més formatiu de les estades de MoraBanc.

MoraBanc va iniciar el programa d’estades professionals als mesos d’estiu fa més de quaranta anys i actualment aquestes estades són una bona oportunitat per als joves d’Andorra per conèixer com funciona el món professional fent tasques relacionades amb els estudis que estan cursant.

Print Friendly, PDF & Email