MoraBanc amb la societat

Reptes possibles gràcies als nostres clients i treballadors

Recollida d’aliments

Estem especialment orgullosos dels nostres treballadors que, cada any, i de forma independent, organitzen i coordinen una recollida d’aliments i roba destinats a Càrites Andorrana.

Cap nen sense joguines

Des de fa més de set anys, cada desembre participem en la campanya de recollida de joguines organitzada per Ràdio i Televisió d’Andorra. Càritas Andorrana és l’organització encarregada de fer arribar als nens aquestes joguines.

Targetes solidàries

La nostra iniciativa més ambiciosa, ja que formen part de la nostra cartera de productes. Amb elles donem l’oportunitat als nostres clients de ser solidaris al costat de nosaltres, perquè per cada quantitat donada per un client a una causa, en MoraBanc donem el mateix. Si encara no tens la teva, fes-te-la ara!

MoraBanc amb la innovació

MoraBanc col·labora amb la fundació Ship2B per impulsar els emprenedors d’Andorra. Aquest acord ajuda a incentivar la inversió d’impacte com a eina per donar resposta als principals reptes socials i mediambientals del país. A través del programa B-Ready de Ship2B, MoraBanc ajuda al fet que emprenedors del país aconsegueixin el finançament necessari per donar impuls a les seves startups, augmentant el volum de vendes i establint aliances estratègiques amb entitats del sector públic i privat.

L’educació i la formació com a claus del progrés

Patrocinem un dels esdeveniments educatius més rellevants del país, l’Olimpíada de Matemàtiques d’Andorra. Se celebra des de 1989, està organitzada per l’Ambaixada espanyola al Principat i té l’objectiu principal de fomentar l’interès per les matemàtiques entre els més joves.