Cuidem-nos

#QuedatACasa

Davant la Covid-19, cuidem-nos

Vivim temps excepcionals. La Covid-19 ens ha afectat a tots i, particulars i empreses, ens adaptem per seguir les indicacions de les autoritats públiques i superar aquesta situació entre tots. A MoraBanc ens ajustem permanentment per donar-te servei de la manera més segura i eficient. Aquí trobaràs tota la informació actualitzada sobre les afectacions de la Covid-19 al banc. Et demanem que segueixis les recomanacions i estem per ajudar-te en el que calgui. Aquests dies més que mai, cuidem-nos.

Què fem davant de la Covid-19

Hem activat un pla d’actuació per garantir la salut de clients i empleats i respondre a les seves necessitats. Us detallem els canvis que hem implementat.

Saber-ne més

Oficines obertes i horaris d’atenció al públic

Ajustem els horaris i les oficines operatives per minimitzar riscos i sempre segons les necessitats i l’evolució de la Covid-19. Aquí trobaràs la informació actualitzada.

Saber-ne més

No vinguis al banc. Ho pots fer des de casa

La gran majoria de gestions i operacions es poden fer a distància per algun dels canals de MoraBanc. Per la seguretat de tots evita venir a l’oficina. T’expliquem el millor canal per fer cada operació.

Saber-ne més

Gestiona les assegurances des de casa

MoraBanc Assegurances acaba de posar a disposició dels seus clients el XatBot, una eina per gestionar les teves assegurances de salut i baixes laborals sense portar cap document a l’oficina. És molt fàcil d’activar i fer servir. T’ho expliquem.

Saber-ne més

Liquidació de comptes de treballadors temporers

Si ets treballador temporer i necessites tancar el teu compte al acabar la teva etapa laboral a Andorra hem preparat un protocol per fer-ho a distància.

Saber-ne més

Programa d'avals per la situació d'emergència sanitària causada pel SARS-CoV-2

El Govern ha activat les línies extraordinàries de finançament a través del programa d’avals per a empresaris i negocis.

Saber-ne més

Per què MoraBanc?

Gestor personal

Sempre a la seva disposició en múltiples canals de comunicació.

Banca online

Perquè els nostres clients gestionin el seu dia a dia financer allà on estiguin, amb eines útils i senzilles.

Informació transparent

Posem tota la informació a la teva disposició de forma fàcil.

Un banc segur

Fiabilitat en la seguretat de totes les operacions a través dels canals digitals.