Ara, solucions MoraBanc

#cuidemnos

Vivim temps excepcionals. La Covid-19 ens ha afectat a tots i, particulars i empreses, ens adaptem per seguir les indicacions de les autoritats públiques i superar aquesta situació entre tots. A MoraBanc ens ajustem permanentment per donar-te servei de la manera més segura i eficient. Aquí trobaràs tota la informació actualitzada sobre les afectacions de la Covid-19 al banc. Et demanem que segueixis les recomanacions i estem per ajudar-te en el que calgui.

Si us plau, tingues en compte que l’horari d’obertura de les oficines pot veure’s modificat sense previ avís com a mesura preventiva per controlar l’evolució de la COVID-19. Visita les nostres xarxes socials per conèixer totes les actualitzacions.

Preguntes freqüents

Què fa MoraBanc davant de la COVID-19?

Hem activat un pla d’actuació per garantir la salut de clients i empleats i respondre a les seves necessitats. Descobreix tots els canvis que hem implementat.

Quines oficines estan obertes i en quins horaris?

Hem ajustat els horaris i les oficines operatives per minimitzar riscos i sempre segons les necessitats i l’evolució de la Covid-19. Aquí trobaràs la informació actualitzada.

Puc fer les meves gestions bancàries des de casa?

La gran majoria de gestions i operacions es poden fer a distància per algun dels canals de MoraBanc. Per la seguretat de tots evita venir a l’oficina. T’expliquem el millor canal per fer cada operació.

Com puc fer els tràmits i les gestions de les meves assegurances?

MoraBanc Assegurances acaba de posar a disposició dels seus clients el XatBot, una eina per gestionar les teves assegurances de salut i baixes laborals sense portar cap document a l’oficina. És molt fàcil d’activar i fer servir. T’ho expliquem.

Com em poso en contacte amb el meu gestor?

La major part del nostre equip treballa a distància però seguim estant a prop. T’expliquem com pots contactar amb el teu gestor sense passar per l'oficina.

Vols fer un donatiu per a pal·liar la situació creada per la COVID-19 al Principat?

Els diners recollits es destinaran a la compra de material sanitari, l’impuls d’accions per ajudar els col·lectius de població més vulnerables i fer front a les eventuals despeses relacionades amb la gestió del voluntariat.

Estem al teu costat

Digues com podem ajudar-te

contacta'ns

Per què MoraBanc?

Gestor personal

Sempre a la vostra disposició en múltiples canals de comunicació.

Banca digital

Perquè els nostres clients gestionin el seu dia a dia financer allà on estiguin, amb eines útils i senzilles.

Informació transparent

Posem tota la informació a la teva disposició de forma fàcil.

Un banc segur

Fiabilitat en la seguretat de totes les operacions a través dels canals digitals.