Serveis d’importació i exportació

Amplia les fronteres del teu negoci

Experiència en comerç internacional

Som un banc habituat a efectuar operacions de comerç exterior. D’aquesta forma, t’aportem agilitat en les gestions i el coneixement de les alternatives per assegurar els cobraments i pagaments.

Serveis d’exportació:

 • Xecs, transferències i cobraments electrònics
  A MoraBanc tramitem els cobraments rebuts de l’estranger mitjançant la gestió de xecs, transferències i remeses de cobrament electrònic.
 • Remeses d’exportació
  El teu gestor personal s’encarregarà d’enviar i gestionar el cobrament dels documents relacionats amb les teves operacions d’exportació al banc del comprador, per al seu lliurament en els termes i terminis acordats.
 • Crèdits documentaris d’exportació
  Aquest servei d’exportació et permetrà garantir el cobrament prèviament a l’expedició de la mercaderia i fins i tot abans de la fabricació del producte.De la mateixa manera, el comprador haurà d’exercir la seva obligació de pagament quan el venedor aporti la documentació que acredita la correcta expedició de la mercaderia.

D’aquesta forma, es garanteix la seguretat de pagament i cobrament a les dues parts involucrades en la transacció.

Serveis d’importació:

 • Emissió de xecs i transferències
  T’oferim un servei de pagaments a l’exterior en qualsevol punt del món, mitjançant missatgeria SWIFT, en les principals divises mundials. També pots gestionar-les des del teu negoci a través de la Banca Online amb la mateixa seguretat.
 • Remeses d’importació
  D’acord amb les teves instruccions tramitarem amb la major agilitat gran l’acceptació i/o cobrament de les remeses rebudes dels teus proveïdors de l’estranger.
 • Obertura de crèdits documentaris
  Amb el crèdit documentari tindràs la tranquil·litat que la teva obligació de pagament només s’exercirà si el venedor ha complert els termes i condicions expressats en el crèdit. Veure Crèdit documentari d’importació. Veure Crèdit documentari d’importació.

Sol·licitar

Escriu-nos i et contactarem

O truca'ns al +376 88 48 84

Prefereixes visitar-nos?

Troba l'oficina més propera