Viatge al futur de la banca amb els nostres joves col·laboradors

Viatge al futur de la banca amb els nostres joves col·laboradors

Els més joves de MoraBanc van poder gaudir, el passat 22 d’agost a l’Edifici Mil·lenni, d’un workshop sobre el futur de la banca, en què van conèixer i aprendre les noves tendències i els canvis als quals el sector financer està sotmès a causa de la tecnologia i les noves necessitats de la societat.

De la mà del departament de Gestió de Persones i de la Jessica Reynoso, membre del departament d’Innovació i Banca Digital, els interins van poder gaudir d’una sessió formativa diferent. Cadascun d’ells va haver de triar la ciutat que més els hi agradava, al més pur estil de la famosa sèrie La Casa de Papel. L’objectiu d’aquest joc de rols era conèixer-se millor per aconseguir un ambient de feina més còmode.
Els neobancs, la intel·ligència artificial, el machine learning i l’open banking van ser alguns dels molts conceptes exposats durant la formació. Mitjançant diferents articles van poder analitzar exemples clars de com BBVA, N26 o Amazon estan avançant en el sector financer gràcies a les seves invencions, com ara noves apps o els comptes cent per cent digitals. Els interins van obrir el debat de quin camí caldria seguir per poder millorar com a entitat en un món on la innovació és una premissa major.

Un estiu més, els joves col·laboradors, a més de donar suport a l’equip permanent del Banc, han pogut seguir diferents formacions. El paper dels joves és clau, ja que són el futur, i el Banc ha aprofitat la seva estada per potenciar i aprendre de la seva creativitat, com també per poder aportar noves idees que puguin ajudar MoraBanc a assolir el nou repte d’apropar-se a les noves generacions.

Print Friendly, PDF & Email
SUBSCRIU-TE
  • No et perdis res

  • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

  • M’interessen els articles de:
  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.