Treu tot el profit de les teves compres nadalenques

Treu tot el profit de les teves compres nadalenques

Fa unes setmanes et vam explicar tots els detalls sobre el “Divendres Negre”, la popular jornada de rebaixes que concentra ofertes i promocions de molts establiments tant físics com online. No ho has pogut aprofitar? No passa res, tens ara l’oportunitat de treure tot el suc de les compres nadalenques i les rebaixes d’hivern.

Si bé és possible que durant aquestes dates tinguin lloc els millors descomptes de l’any i tot l’ambient convida a comprar, és molt important anar amb compte i tenir en compte certes coses per no portar-se després alguna sorpresa desagradable.

No et preocupis! T’hem preparat aquests consells perquè puguis aprofitar al màxim les ofertes nadalenques sense arruïnar-te:

  • Planifica les compres. Aquest és potser el punt més important de tots. És indispensable tenir una llista de les coses que necessites o que penses comprar durant aquesta època, això evitarà que després facis compres impulsives de les que te’n pots penedir. També et permetrà portar un millor control de les despeses, sobretot si abans fas un pressupost per calcular el que assignaràs per a cada cosa. I cal complir-ho! Per això, si penses donar-te també algun caprici durant l’època de rebaixes, està bé que ho incloguis al pressupost.
  • Aprofita les rebaixes. Un cop tens la llista feta, organitza les compres. Si n’hi ha coses que poden esperar a les rebaixes (o fins i tot a les segones rebaixes), espera i així trauràs més partit del teu pressupost. Una altra bona idea és també aprofitar els descomptes d’aquesta època per coses de la llar, o bàsics de moda i perfumeria que necessitaràs igualment durant tot l’any.
  • Prioritza. Perquè no sempre es pot tenir tot, no? Revisa a la teva llista quines coses són les coses que et convé més comprar durant les rebaixes, ja sigui perquè són més urgents o perquè el descompte realment val la pena. Així sabràs també què pots deixar fora de les teves compres en el cas que et surti alguna despesa imprevista.
  • Sigues cautelós quan facis servir les teves targetes. Finalment és com si fossin diners en metàl·lic. Per evitar sorpreses, el millor és no perdre-les de vista en cap moment quan paguem amb elles físicament en algun establiment o, si la compra és per internet, verificant que el comerç utilitzi algun mètode de certificació de comerç segur. Llegeix el nostre post sobre seguretat en les targetes de crèdit per conèixer tots els nostres consells sobre aquest tema.
  • Guarda les factures i els tiquets. Aquests comprovants són imprescindibles per a qualsevol reclamació, devolució o canvi. Verifica bé quins són els termes i les condicions abans de comprar, ja que poden variar de botiga en botiga o fins i tot, per ser època de rebaixes, no acceptar cap tipus de devolució. Hi ha alguns productes d’electrònica i electrodomèstics que encara necessiten que la botiga posi un segell a la garantia per després poder reclamar-la, així que verifica-ho en el moment de la compra.
  • Compara preus. I no només entre diferents botigues físiques i online, sinó també pel que fa al preu habitual dels productes abans de les rebaixes. Alguns comerços poden “inflar” els preus i, si ja coneixes el preu regular, evitaràs caure en aquest parany. A més, això et permetrà saber si una altra marca que ofereix un producte similar el té per un preu més barat.

I no et quedis sense aprofitar alguna oportunitat per falta de liquiditat! Coneix aquí totes les nostres opcions de finançament, segur que n’hi ha alguna que s’adapta a les teves necessitats, com ara el Préstec Express, que et finança fins a 3.000€ en 48 h.

SUBSCRIU-TE
  • No et perdis res

  • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

  • M’interessen els articles de: