Torna el tir dels 100.000 €

Torna el tir dels 100.000 €

L’any passat va ser una sensació, però cap finalista va encertar el tir dels 100.000 euros. Aquesta temporada hem tornat a fer “La cistella dels teus somnis” amb més oportunitats de guanyar i més premis.

En aquesta segona edició, els finalistes disposaran de tres rondes encistellar des del mig del camp i endur-se el premi. La primera ronda per 100.000 euros, la segona per 50.000 euros i la tercera per 5.000 euros.

La presentació de la campanya va comptar amb la presència de la Gisela Villagordo, directora general adjunta de Negoci Andorra de MoraBanc, el president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, i del jugador Jaime Fernández.

Com funciona?

A l’igual que l’edició de 2016, els dos finalistes sortiran d’un sorteig que es farà al mes de maig. Fins llavors, el que cal fer és, ser client de MoraBanc, registrar-se a la pàgina web i sumar participacions pel sorteig.

Les participacions es sumen contractant productes i serveis de MoraBanc i fent servir la banca digital del banc. Assegurances de salut, fons d’inversió MoraBanc, préstecs, hipoteques, tot suma.

Podeu demanar i cedir participacions

Les participacions de la cistella són personals, però no intransferibles. Hi ha clients de MoraBanc que en tenen i no volen participar en el concurs. Doncs tenen l’opció de cedir aquestes participacions a una altra persona. Es pot fer al web per mail, o per Whatsapp

Entrena amb els millors

Durant els propers mesos els inscrits a la promoció tindran opcions de fer entrenaments amb els jugadors i entrenadors del MoraBanc Andorra, i els dos tiradors seleccionats faran una sessió de preparació intensiva dies abans del tir, que serà durant el descans del darrer partit de lliga regular, el 24 de maig, contra el València Bàsquet.

Els jugadors del MoraBanc, actors per un dia

Guille Colom i Jaime Fernández vestits de cirurgià a una oficina de MoraBanc, o Beqa Burjanadze i Moussa Diagné cantant el Despacito amb una guitarra minúscula. Són situacions que podreu veure en els vídeos de promoció de la campanya “La cistella dels teus somnis” que es publiquen a les xarxes socials.

Petites històries protagonitzades pels jugadors del MoraBanc Andorra i empleats del banc que per una estona canvien els seus rols habituals per esdevenir actors i actrius. Val la pena veure’ls, estan tots genials!

Print Friendly, PDF & Email
SUBSCRIU-TE
  • No et perdis res

  • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

  • M’interessen els articles de: