Signa les teves transaccions des de la banca digital de manera ràpida i segura

Signa les teves transaccions des de la banca digital de manera ràpida i segura

Ara, també podràs signar operacions a la bústia de la teva banca digital des del mòbil o des de l’ordinador, de manera segura, còmoda, ràpida i senzilla.

A MoraBanc pensem contínuament en maneres de fer la vida més fàcil als nostres clients posant a la seva disposició diferents canals per fer i signar operacions sense haver de desplaçar-se.

Un d’aquests canals és el nostre servei d’atenció telefònica Telebanc (+376 884 884), on pots sol·licitar operacions que se signen amb la teva identificació i la gravació de la conversa. També pots operar a distància a través del teu gestor, el qual et pot enviar al teu correu electrònic documentació i operacions en un e-mail certificat segur perquè, en un procés simple, visualitzis el document i puguis signar-lo.

I ara, a més, et podem enviar les operacions que hagis ordenat a la bústia de la teva banca digital perquè les signis directament, com qualsevol altra transacció digital a través del nostre Mur de Signatures.

La signatura d’aquestes operacions és igual de segura, fàcil, ràpida i senzilla que quan fas una operació personalment a MoraBanc Digital.

Com funciona el Mur de Signatures de MoraBanc Digital?

Imagina que necessites fer una transferència que, a causa del seu import, supera els límits que tens per seguretat a la teva banca digital i demanes al teu gestor que la faci per tu. Un cop feta la transacció te l’enviaria per signar al teu entorn privat de la banca digital. Tot en només tres clics!

Quan tinguis una operació pendent de signar t’ho notificarem a través d’un correu electrònic o un SMS. Simplement hauràs d’entrar a la teva banca digital, ja sigui a través de l’aplicació o del web, i identificar-te amb el teu usuari i contrasenya.

Com se signen les operacions a la banca digital?

  1. Entra a MoraBanc Digital, identifica’t amb el teu usuari i contrasenya o través de reconeixement facial/dactilar des de les nostres aplicacions mòbils.
  2. Vés a la teva bústia. Trobaràs dues notificacions sobre les signatures pendents: una en un bàner blau a la teva pàgina de comptes i targetes (pàgina d’inici) que et portarà directament a la bústia, i una altra a la teva àrea d’usuari destacada amb una rodona blava des de la qual també hi podràs entrar.
  3. Navega pel llistat d’operacions pendents de signar. Sota el títol “Signatures pendents” tindràs totes les operacions pendents de signar. Les podràs signar una a una de manera individualitzada o bé de manera conjunta d’un sol cop, seleccionant “Multi-firma d’operacions”. En cas que tinguis pendents signatures que han sobrepassat la data límit per ser signades, primer hauràs de signar aquestes per després procedir a la resta de signatures vigents.
  4. Selecciona una o més operacions per signar-les. Segueix els passos que t’anirem indicant i veuràs que en tres intuïtius clics ja estarà fet!

Muro de firmas MoraBanc_Firma digital_CAT

Així de fàcil! És una opció còmoda i senzilla i molt segura, atès que es fa dins l’entorn encriptat de la teva banca digital.

Amb aquesta nova modalitat de signatura, a MoraBanc posem a la teva disposició un canal més perquè puguis escollir aquell que et sigui mes còmode i fàcil per fer i signar les teves operacions optimitzant el teu temps. Podràs signar les operacions a distància, sense haver de desplaçar-te a l’oficina, i a qualsevol hora!

Millorar l’experiència dels nostres clients és una de les nostres prioritats i ens impulsa a continuar evolucionant i adaptant els nostres serveis a les seves necessitats. Aquesta filosofia, combinada amb la nostra mentalitat digital, ha propiciat que, per quart any consecutiu (2017, 2018, 2019 i 2020), World Finance ens hagi atorgat el premi a la Millor App Bancària d’Andorra.

Si vols conèixer més detalls sobre aquest i altres serveis disponibles a través de MoraBanc Digital, posa’t en contacte amb nosaltres telefonant-nos al +376 884 884, o emplenant el nostre formulari.

Si encara no tens MoraBanc Digital, comença ja a gaudir de tots els seus avantatges! Sol·licita el servei a través de la nostra pàgina web o a qualsevol de les nostres oficines.

Print Friendly, PDF & Email
SUBSCRIU-TE
  • No et perdis res

  • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

  • M’interessen els articles de:
  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.