Per aquest Sant Jordi regala una experiència romàntica

Per aquest Sant Jordi regala una experiència romàntica

Amb la primavera arriba una de las celebracions més genuïnes d’aquesta època, la diada de Sant Jordi.

L’any 1995 la UNESCO va proclamar el dia 23 d’abril el Dia Mundial del Llibre coincidint amb la commemoració del Sant. La tradició popular és que els elements centrals de la celebració són la cultura i l’amor, representats amb el llibre i la rosa, en una jornada festiva especialment romàntica. La gent es passeja pels carrers entre les paradetes de llibres i roses, buscant un obsequi per a les persones estimades.

Sovint l’obsequi que es regala per aquesta diada té una temàtica molt relacionada amb el món de la cultura, i és per aquest motiu que des de MoraBanc volem donar-te una idea per regalar, de la mà de la Temporada de Música i Dansa d’Andorra la Vella: concert del tenor Javier Camarenademà a les 20h. Sense cap dubte, pot ser una bona oportunitat per allargar la celebració i disfrutar del concert amb bona companyia.

Les localitats pel concert les pots adquirir al web venda d’entrades de MoraBanc, al Centre Cultural la Llacuna, a l’Oficina de Turisme d’Andorra i el mateix dia de l’espectacle al Centre de Congressos. Els preus van dels 25 als 35 euros.

Desitgem que tinguis una romàntica (i lírica) Diada de Sant Jordi !!!

SUBSCRIU-TE
  • No et perdis res

  • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

  • M’interessen els articles de: