Programa els teus pagaments… i relaxa’t!

Programa els teus pagaments… i relaxa’t!

Què et semblaria oblidar-te de fer les mateixes transferències cada mes per als teus pagaments? Sona bé, oi? Amb MoraBanc Digital és possible! Sí, perquè la nostra banca en línia et permet programar una transferència i repetir-la amb la periodicitat que vulguis… i oblidar-te’n.

D’aquesta manera podràs programar, només un cop, tots els teus pagaments fixos periòdics, com ara el teu estalvi mensual, el pagament del lloguer, la neteja de casa teva, etc. Amb les transferències programades evitaràs oblits o haver d’estar pendent constantment de tasques carregoses. A més, tens la tranquil·litat de poder-les donar de baixa o pausar-les en qualsevol moment, amb total facilitat.

Què és exactament una transferència programada?

Una transferència programada és exactament igual que qualsevol altre enviament de diners: introdueixes les dades de la transferència i, tan bon punt has confirmat que tot és correcte, la signes. Pots utilitzar-la per fer traspassos de diners entre els teus comptes o per enviar diners a un altre compte de MoraBanc o de qualsevol altra entitat bancària. La diferència és que, a la secció “Quan la vols fer?” pots triar un altre dia o indicar que vols que sigui recurrent.

És a dir, pots programar dos tipus de transferència:

  • Transferències diferides: aquelles en què enviaràs diners una sola vegada, però en un dia que no és el mateix en què l’estàs signant; en aquest cas pots triar una data posterior i serà llavors quan es farà l’enviament dels diners, una única vegada.
  • Transferències periòdiques: aquelles en què s’enviarà la mateixa quantitat al mateix destinatari de manera recurrent, podent triar diferents periodicitats (setmanal, quinzenal, mensual, bimestral…). Per a aquest tipus de transferències només necessites signar una vegada, quan programes la transferència, i t’oblides.

En tots dos casos, abans que arribi la data programada per a l’enviament dels diners, si decideixes que no vols que es faci la transferència pots cancel·lar-la, pausar-la o fins i tot editar-la si necessites canviar alguna dada, a través de la pestanya “Consulta de transferències”.

Com es programa una transferència?

És molt senzill! Pots fer-ho en tres simples passos a través de MoraBanc Online:1.

  1. Selecciona el compte i vés a Operacions / Enviar diners.
  2. Completa la informació de l’enviament de diners. Veuràs que a l’última secció de la pantalla tens l’opció d’indicar si vols que l’enviament de diners es faci un altre dia o si vols que es repeteixi cada cert temps.
  3. Revisa les dades de l’operació i signa-la. En aquesta pantalla se t’indicaran els detalls de les comissions que comporta l’operació, en cas que n’hi hagi.

Post Transferències CAT

I ja està! Amb total tranquil·litat. Aquesta senzilla operativa, a més d’estalviar-te temps, pot ajudar-te a estalviar diners: per què no programar una transferència cada mes al teu compte d’estalvi? Així, aniràs estalviant poc a poc sense adonar-te’n.

Què esperes per començar a organitzar amb temps els teus enviaments de diners i oblidar-te de les gestions?

Si vols conèixer més detalls sobre aquest i altres serveis disponibles a través de MoraBanc Digital, posa’t en contacte amb nosaltres trucant-nos al +376 884 884, o emplenant el nostre formulari.

Si encara no tens MoraBanc Digital, comença ja a gaudir de tots els seus avantatges! Sol·licita el servei a través de la nostra pàgina web o a qualsevol de les nostres oficines.

Print Friendly, PDF & Email
SUBSCRIU-TE
  • No et perdis res

  • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

  • M’interessen els articles de:
  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.