Posa a ratlla els imprevistos i pensa en la teva tranquil·litat

Posa a ratlla els imprevistos i pensa en la teva tranquil·litat

Sovint pensem que no necessitem assegurances, més enllà de les que són estrictament obligatòries; al nostre post “Raons per contractar una assegurança de Vida” ja t’explicàvem la importància de comptar amb una bona assegurança per a la teva tranquil·litat i la dels teus. A més a més, comptar amb ella ens permet gaudir de serveis útils en casos d’urgència o necessitat.

Un exemple és el nou servei d’atenció mèdica a domicili, inclòs amb la nostra cobertura MoraSalut, de l’assegurança Vida, l’única assegurança a Andorra que ofereix aquesta prestació.

Aquest servei el fa l’empresa Visit-M, amb metges de família locals, disponibles les 24h del dia i els 365 dies de l’any. En cas de malaltia o mobilitat reduïda, un metge de família col·laborador de Visit-M es desplaça de forma gratuïta al domicili de l’assegurat, per efectuar la visita mèdica, amb el compromís d’arribar-hi amb un termini màxim de 4 hores des del moment de la trucada. Els clients que disposin d’aquesta prestació rebran a casa els detalls juntament amb un imant, com el de la imatge, amb el telèfon de contacte, per a què el col·loquin a la vista en cas de necessitat:

MORABANC_iman_visitm

MoraBanc Assegurances t’ofereix des de solucions especialitzades d’assegurances de vida fins a productes de previsió com a assegurances d’estalvi, plans de jubilació i plans de pensions per a particulars, professionals i autònoms. Aquestes són algunes de les iniciatives pioneres de MoraBanc Assegurances, la companyia asseguradora del Grup MoraBanc, que aquest any celebra els 25 anys.

Per a conèixer tots els detalls d’aquest servei, així com els preus i prestacions incloses a les diferents modalitats d’assegurances, consulta al teu gestor personal.

Si encara no tens cap assegurança contractada informa’t sobre les diferents opcions disponibles a la nostra web, o fes-ho també a través de MoraBanc Assegurances,  la teva oficina, trucant a TeleBanc +376 884 884, o envia’ns els teus dubtes en aquest formulari.

SUBSCRIU-TE
  • No et perdis res

  • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

  • M’interessen els articles de: