MoraBanc Digital: fàcil, fàcil, fàcil

MoraBanc Digital: fàcil, fàcil, fàcil

No ens cansarem de repetir-ho: volem facilitar-te les coses. I pensant sempre en tu, millorem constantment MoraBanc Digital, afegint-hi noves funcionalitats i canvis que et faran la vida més fàcil.

En aquest post compartim amb tu les últimes millores que hem fet a la nostra plataforma de banca digital. Comencem!

Descàrrega de múltiples justificants en un sol PDF

La més recent de totes les nostres actualitzacions és també una de les més útils: et permet descarregar els justificants de diverses operacions bancàries agrupats en un únic PDF. S’ha acabat entrar a cada document i imprimir-los un a un; ara quan vulguis imprimir-los junts només hauràs de triar l’opció “Agrupar correu” des de la bústia de la teva banca en línia. Aquesta funcionalitat et permet fer una selecció manual dels documents o filtrar per data, contracte o tipus de moviment. Disponible només a MoraBanc Online.

Agrupación correo CAT

Navegació entre contractes, ara també a MoraBanc App per a mòbils

Aquesta funcionalitat ja estava disponible a MoraBanc Online i en l’aplicació per a iPad. Et permet “connectar” els teus diferents contractes de MoraBanc Digital i navegar fàcilment entre ells des de la nostra aplicació mòbil sense necessitat de tancar la sessió i obrir-ne una de nova. Disponible a MoraBanc App per a mòbils iOS i Android.

switch

Agrupació d’operacions pendents amb una única signatura

Ens vam adonar que podíem estalviar temps als nostres clients, sobretot als d’empreses i negocis, si aconseguíem que poguessin signar les seves operacions pendents en un únic procés d’autorització. Així que ara, si a la secció de “Firmes pendents” que hi ha a la bústia de MoraBanc Digital t’apareix més d’una operació per signar, fent clic al botó “Multifirma” podràs agrupar-les en un sol procés de signatura. I perquè els nostres clients de grans empreses també estalviïn temps, l’hem inclòs en la Gestió de Remeses. Disponible a MoraBanc Online i MoraBanc App.

Multifirma CAT

Cercador de moviments de comptes a primera vista

Ja no caldrà navegar cap avall en els moviments de comptes perquè t’aparegui el cercador. Des d’ara el podràs veure sempre, igual que ja passava amb els moviments de targetes. No més scroll! Disponible a MoraBanc App.

buscador en 1er plano

Si vols conèixer més detalls sobre aquests i d’altres serveis disponibles a través de MoraBanc Digital, posa’t en contacte amb nosaltres trucant-nos al +376 884 884, o emplenant el nostre formulari.

Si encara no tens MoraBanc Digital, comença ja a gaudir de tots els seus avantatges! Sol·licita el servei a través de la nostra pàgina web o a qualsevol de les nostres oficines.

Print Friendly, PDF & Email
SUBSCRIU-TE
  • No et perdis res

  • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

  • M’interessen els articles de:
  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.