MoraBanc App, ara també compatible amb Face ID

MoraBanc App, ara també compatible amb Face ID

Sí, ara la nostra aplicació per a iPhone també et permetrà accedir per reconeixement facial als dispositius IOS habilitats per a això.

Aquesta nova actualització s’afegeix a la identificació per empremta digital (Touch ID) que ja estava disponible, ampliant així les opcions de tecnologies biomètriques amb les que els nostres clients poden identificar-se per accedir a MoraBanc Digital.

Per utilitzar-la, només necessites:

• Un iPhone amb tecnologia Face ID (iPhone X)

• Descarregar la darrera versió de l’aplicació MoraBanc App per IOS

• Activar el Face ID al mòbil, des del menú de configuració del dispositiu

• Entrar a MoraBanc App, introduir la teva clau i contrasenya i activar l’opció “Recordar usuari”. L’aplicació et demanarà si vols activar Face ID, has de dir que sí.

La tecnologia Face ID treballa amb la càmera de l’iPhone X analitzant més de 30.000 punts invisibles. El mòbil crea així un mapa de profunditat detallat de la cara per identificar la persona de manera fiable i segura, permetent així accedir a la seva banca digital i fer les seves operatives habituals.

Si vols conèixer els avantatges que ofereix aquesta tecnologia, així com el seu funcionament, et convidem a llegir el post sobre reconeixement facial que vam publicar fa uns mesos.

Amb aquest llançament, continuem ampliant les millores als nostres canals digitals, perquè els nostres clients operin cada vegada més fàcil, segura i còmodament, siguin on siguin.

A MoraBanc, la transformació digital s’ha convertit en un projecte vital. D’aquesta voluntat de canvi, ha nascut MoraBanc Digital, una clara aposta per la innovació financera i per oferir la millor experiència multicanal de la banca andorrana. Coneix més sobre aquest important projecte mitjançant la nostra pàgina web.

Print Friendly, PDF & Email
SUBSCRIU-TE
  • No et perdis res

  • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

  • M’interessen els articles de:
  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.