Fem un país nou. Epic, experiències úniques per ensenyar Andorra

Fem un país nou. Epic, experiències úniques per ensenyar Andorra

Un país nou el fan les persones amb els seus somnis i projectes. Amb innovació, creativitat, passió i talent, que ens fan avançar cap a una Andorra millor. El somni de l’Eli era oferir una proposta turística diferent, única, que mostrés al visitant que tenim un país meravellós per descobrir. Un somni èpic que ja és una realitat.

L’Elisabeth Olivé ha aconseguit dedicar-se professionalment a un projecte que l’apassiona personalment, i això sempre suma un valor diferencial. Com a emprenedora treballa per consolidar un negoci rendible, si bé el seu objectiu principal és donar a conèixer una Andorra diferent, el país més natural. “Epic recupera espais antics i coses que no es feien servir, els hi dona valor i ho ensenya”, apunta. “Expliquem i descobrim Andorra d’una altra manera, i la gent surt fascinada”.

Fundada l’any 2016, Epic ofereix experiències en allotjaments únics a la muntanya que van des de les clàssiques bordes antigues a cabanes o moderns domos, passant fins i tot per una caravana Airstream perduda al mig del bosc. Des d’aquí els clients poden viure diferents experiències, com ara excursions de muntanya amb guies, dinars i sopars amb gastronomia local, tast de vins o heliesquí fora pista.

Proposen un nou model turístic que posa en valor aspectes locals i els mostra a visitants d’arreu del món; un projecte que s’emmarca en l’Andorra moderna, innovadora i de futur. “És el que m’agradaria per al nostre país. Treballem per a un futur sostenible on, turísticament, equilibrem tot el que podem oferir com a país de muntanya amb l’atractiu de la zona més comercial. Som un país petit, però amb oportunitats enormes”.

Print Friendly, PDF & Email
SUBSCRIU-TE
  • No et perdis res

  • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

  • M’interessen els articles de: