4 espectacles a Andorra que no et pots perdre

4 espectacles a Andorra que no et pots perdre

La Temporada de Música i Dansa d’Andorra la Vella MoraBanc ha presentat aquest la programació de la 24a edició que inclou quatre actuacions entre els mesos de febrer i abril al Centre de Congressos de la capital. Propostes de primer nivell internacional que van des de la dansa a la lírica passant per la música clàssica.

Et convidem a conèixer tots els detalls. Estàs a punt?

 Ailey II (Dansa) – 1 de febrer

Ailey (TOUR PHOTO)_Ailey II. Photo by Kyle Froman_1045_

Durant més de quaranta anys, Ailey II ha fusionat l’esperit i l’energia del millor talent jove d’Amèrica amb la passió i la visió creativa dels coreògrafs emergents més destacats.

Ailey II ha estat aclamada per la crítica i té un repertori representatiu que inclou obres de mestres de creadors com Alvin AileyTalley BeattyDonald Byrd i Ulysses DoveRevelations és la peça de dansa moderna més vista de la història des que es va estrenar el 1960. Un tribut a la tradició afroamericana a la Texas rural, on Ailey va passar la seva infància.

Khatia Buniatishvili (Piano) – 13 de febrer

Khatia Buniatishvili (c) Gavin Evans

Icona d’una nova generació de pianistes, Khatia Buniatishvili és una força de la naturalesa que captiva el públic amb el seu virtuosisme i temperament. Per al seu concert a Andorra ha preparat un repertori amb peces de Brahms, Txaikovski i Liszt.

Nascuda a Tbilisi (Geòrgia) el 1987, Buniatishvili va començar la seva carrera musical a l’edat de tres anys i, actualment, és una figura internacional amb una presència escènica espectacular per la qual l’han batejada com la Beyoncé del piano. Khatia Buniatishvili pren com a model principalment els pianistes de les velles generacions, com Serguei Rakhmaninov, Sviatoslav Richter, Glenn Gould o Martha Argerich, la seva pianista preferida.

Virtuosos de la Filharmònica de Berlín (Clàssica) – 4 de març

Virtuosi HR

L’Orquestra Filharmònica de Berlín és una de les orquestres simfòniques més importants del món. Anteriorment era coneguda com Berliner Philharmonisches Orchester o BPO. L’Orquestra també és la base de diversos conjunts de música de cambra, com els Virtuosos de la Filharmònica.

Aquests músics excepcionals retran un tribut a  Leonard Bernstein en una primera part dedicada íntegrament al compositor nord-americà. En la segona part el protagonista serà Tchaikovskii, a qui recordarem en el 125 aniversari de la seva mort.

 Javier Camarena (Lírica) – 24 d’abril

Camarena, Javier2018

Javier Camarena s’ha convertit en el furor del món de l’òpera, i ha estat tot just el tercer cantant en els últims setanta anys a oferir un bis a la Metropolitan Opera House. Aquesta mateixa gesta la repetiria mesos més tard al Teatro Real de Madrid.

El tenor mexicà és el primer a oferir un bis en dues funcions consecutives en la història d’ambdós recintes d’òpera. Després del seu debut a Zuric (Suïssa) el 2007, Javier Camarena ha estat admirat per la bellesa de les seves interpretacions en un repertori de gran virtuosisme i dificultat, alternant amb les figures més importants de l’òpera mundial, interpretant rols principals i sota batutes tan destacades com les de Claudio Abbado o Zubin Mehta, per esmentar-ne algunes.

Les localitats pels diferents espectacles de la Temporada ja es poden adquirir al web venda d’entrades de MoraBanc, al Centre Cultural la Llacuna, a l’Oficina de Turisme d’Andorra i els dies d’espectacle al Centre de Congressos. Els preus van dels 25 als 35 euros. Fins al dijous 18 de gener es poden adquirir també abonaments pels quatre espectacles amb un 25% de descompte per 105 euros.

Print Friendly, PDF & Email
SUBSCRIU-TE
  • No et perdis res

  • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

  • M’interessen els articles de: