Envia diners des del teu mòbil en dos simples passos

Envia diners des del teu mòbil en dos simples passos

Saps que a través del teu smartphone pots fer enviaments de diners de forma fàcil i ràpida? En aquest post t’expliquem com fer-ho perquè naveguis com un peix dins l’aigua amb les noves eines digitals de MoraBanc i puguis realitzar les teves gestions des del sofà de casa teva.

Des de l’aplicació mòbil pots enviar diners entre els teus comptes,  a altres comptes de MoraBanc o a qualsevol altre banc d’Andorra o de l’estranger, utilitzant la funcionalitat “Enviar diners”, que trobaràs a:

  • La posició inicial de Comptes, seleccionant el compte des del que vols emetre l’operació i entrant a la pestanya “Operacions”.
  • Dins de Comptes, des de la pestanya blava “Vull”, del compte desitjat.

L’operativa “Enviar diners” és molt àgil, transparent i senzilla:

1er pas: Introdueix les dades

2n pas: Revisa les dades i signatura

Volem que siguis un expert i et sentis còmode i segur amb totes les teves operatives. En aquest vídeo podràs veure els passos a seguir d’aquesta i altres funcionalitats del nou concepte de banca que hem creat per a adaptar-nos a tu: MoraBanc Digital.

Siguis on siguis i a qualsevol hora, el més important és que puguis fer les operacions que t’oferim de forma fàcil i ràpida des del teu mòbil. Descarrega’t gratis l’app  i descobreix tots els avantatges que té ser client de MoraBanc.

No oblidis que si tens qualsevol dubte o si necessites més informació sobre alguna operativa pots omplir el formulari de contacte que trobaràs al web.

Llegeix també el nostre post relacionat: Cinc coses que has de saber sobre l’operativa “Enviament de diners” al mòbil.

Print Friendly, PDF & Email
SUBSCRIU-TE
  • No et perdis res

  • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

  • M’interessen els articles de: