Entra a la nostra aplicació mòbil amb la teva empremta digital

Entra a la nostra aplicació mòbil amb la teva empremta digital

Tenir MoraBanc sempre que vulguis i quan vulguis està a l’abast del teu dit!  Sí, ho has llegit bé:  pots accedir a totes les funcionalitats de la nostra aplicació mòbil fent servir la teva empremta digital en lloc de la clau d’accés.

Aquesta opció està disponible pels dispositius IOS (iPhone) que estiguin habilitats per reconèixer l’empremta digital de l’usuari. Un cop estigui configurada l’empremta a l’aparell, pots vincular-la a MoraBanc App per poder connectar-te amb ella.

És molt fàcil! Només has de seguir aquests passos:

1. Necessites tenir prèviament enregistrada la teva empremta digital al teu dispositiu. Ho pots fer al menú de Configuració / Touch ID del mòbil. Segueix els passos que se t’hi indiquen per donar-hi d’alta l’empremta d’un o més dels teus dits.

2. Obre l’aplicació MoraBanc App. Per configurar l’inici de sessió amb empremta digital per primer cop és necessari que comencis a la pantalla que té els camps “Usuari” i “Contrasenya” en blanc, com a la imatge de sota.

huella digital configuración 1

En el cas que tinguis configurada l’aplicació perquè es recordi del teu usuari, et sortirà una pantalla on només pots introduir la contrasenya.  Per deixar els dos camps en blanc, has d’anar on diu “No ets (el teu nom)?”. D’aquesta manera accediràs a la pantalla de la imatge anterior.  Un cop estiguin buits tots dos espais, introdueix el teu usuari i contrasenya als camps indicats.

3. Activa l’opció “Recordar usuari”, tirant el botonet cap a la dreta. Introdueix el teu usuari i la teva contrasenya i fes clic a “Iniciar sessió”.

4. S’obrirà una pantalla que diu “Vols activar el Touch ID per a aquest usuari?”. Selecciona “Sí”.

huella digital configuración 2

Ara ja tens configurada la teva empremta digital per accedir a MoraBanc App des del teu iPhone!

A partir d’ara, cada vegada que obris l’app se t’obrirà una finestra per identificar-te amb la teva empremta. Si per error la tanques, només cal que posis el dit a sobre de la imatge de l’empremta digital que apareix a sota el logo de MoraBanc, i la finestra s’obrirà automàticament.

Per assabentar-te de més funcionalitats de la nostra aplicació, així com les millores que anem integrant contínuament a MoraBanc Digital, segueix atent als posts que publiquem al nostre blog o subscriu-t’hi a través del formulari que trobaràs al peu d’aquesta pàgina.  I recorda que si tens dubtes o necessites suport fent servir la banca online o l’aplicació mòbil, pots posar-te en contacte amb el nostre servei d’atenció al client TeleBanc, al +376 884 884 de dilluns a divendres de 8:45 h a 17:45 h.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
SUBSCRIU-TE
  • No et perdis res

  • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

  • M’interessen els articles de:
  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.