Els nens i l’estalvi

Els nens i l’estalvi

Recordes a quin banc vas obrir el teu primer compte? En el meu cas, els meus pares me’l van obrir quan vaig néixer. Recordo que cada cap de setmana em donaven diners que jo anava posant a la meva guardiola i, quan estava plena (com pesava!) anàvem al banc i ho ingressàvem tot. Pot semblar una ximpleria, però allò em va ajudar a entendre la importància d’estalviar i a apreciar el valor dels diners.

A MoraBanc som conscients de la importància de fomentar l’estalvi i acompanyar els nens i les nenes mentre aprenen el funcionament dels diners. Per això, hem creat el Compte Júnior, que ofereix a les famílies no només un compte bancari sense comissions per als més petits, sinó tot un seguit d’avantatges perquè tots els membres de la família estalviïn i es diverteixin aprenent.

Aquest compte és gratuït i, simplement pel fet d’obrir-lo, els nens i nenes reben un regal de benvinguda. A més, els Júniors de MoraBanc podran participar en activitats especialment pensades per a ells i les seves famílies, com ara tallers sobre estalvi, entrades a esdeveniments, regals i altres promocions especials. Conscients que, per als pares, el futur dels seus petits és molt important, hem preparat també plans d’estalvi i protecció que els permetran construir, des d’avui, el demà dels seus fills.

Aquesta manera amable, dinàmica i divertida de relacionar-nos amb els nostres clients més petits necessitava un portaveu que estigués a la seva “alçada”. Per això va arribar la Tina, una formigueta que, d’una manera diferent, ens ajuda a comunicar als Júniors els conceptes bancaris i d’estalvi, mentre s’ho passen d’allò més bé.

Recorda que simplement pel fet d’obrir el compte MoraBanc Júnior rebràs una bosseta perquè el nen o nena comenci a fer de formigueta, recollint i desant els seus tresors.

Print Friendly, PDF & Email
SUBSCRIU-TE
  • No et perdis res

  • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

  • M’interessen els articles de: