Fes més eficient el teu negoci amb els dos nous serveis de cobrament online de MoraBanc

Fes més eficient el teu negoci amb els dos nous serveis de cobrament online de MoraBanc

Volem que gestionis millor i de manera més eficient els teus negocis, i per aquesta raó t’oferim dos nous serveis de cobrament amb TPV: Paymail i TPV Tablet.

Coneix-ho tot sobre aquestes noves eines que et permetran agilitar el teu negoci!

Paymail

Es tracta d’una plataforma online que et permet cobrar les factures dels clients d’una manera fàcil, ràpida i segura sense haver de tenir un comerç electrònic, és a dir, que no necessites tenir una pàgina web comercial amb un TPV virtual integrat.

El cobrament es fa a través d’un correu electrònic que s’envia al pagador amb la factura del producte o servei i un enllaç que porta a una passarel·la de pagaments amb targeta. El receptor de l’e-mail només ha de visitar aquest enllaç i introduir les dades de la seva targeta de crèdit, autoritzant així el pagament de la mateixa manera que ho faria a qualsevol TPV virtual d’un e-commerce.

Per enviar la factura i el vincle de pagament cal accedir a una plataforma online a través d’un usuari i contrasenya, on podràs configurar i personalitzar la factura, per després enviar-li al teu client per correu electrònic.

L’accés a aquesta plataforma pot fer-se des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet. És personalitzable, de manera que pots incorporar el teu logotip d’empresa com també les dades d’identificació perquè apareguin a la factura. No requereix cap tipus d’instal·lació i pots accedir-hi en qualsevol moment i des de qualsevol lloc del món.

La liquidació d’operacions de cobrament es fa com habitualment: rebràs tots els cobraments realitzats durant el dia, igual que qualsevol liquidació de TPV.

És un sistema de cobrament segur i fiable tant per al teu negoci com per al teu client atès que el procés incorpora la Tecnologia 3D Secure (Verified by VISA i MasterCard SecureCode) per assegurar la màxima protecció contra el frau.

Paymail et permet:

 • Donar d’alta els clients.
 • Generar factures o reenviar factures existents.
 • Consultar les factures cobrades i les pendents.

És un mètode de cobrament ideal per a petits comerços i professionals lliberals que volen cobrar online sense haver de tenir desenvolupada tota la gestió de la venda d’un comerç electrònic.

TPV Tablet

És una solució tecnològica integral per als negocis de restauració, com ara bars, restaurants, cafeteries, pastisseries, etc.

Consisteix en una plataforma virtual que permet la gestió de les taules, dels menús, dels tiquets o de les factures fins al cobrament, el control d’estocs i proveïdors, o fins i tot fer el seguiment integral del teu negoci a través d’estadístiques.

Inclou més de 100 funcionalitats adaptades a les necessitats d’aquests tipus de comerços, que simplifica la gestió a través d’una interfície ràpida, àgil i intuïtiva.
A més, el software dóna solucions a situacions quotidianes com ara el repartiment d’un compte en tiquets individuals, cobraments parcials amb targetes i efectiu, etc.

El servei consisteix en:

 • Un hardware avançat, que en el pack bàsic inclou una tableta tàctil, una impressora, un pin pad per fer el cobrament amb targeta i un calaix per a l’efectiu.
 • Un software personalitzat per portar la gestió del local i els pagaments en efectiu i amb targetes de crèdit. Molt fàcil d’administrar amb funcionalitats dinàmiques i àgils.
 • La integració dels cobraments amb targeta a través d’una passarel·la de pagaments innovadora, que permet cobrar directament des del TPV sense haver d’entrar l’import manualment al lector de targetes, evitant així possibles errades de tecleig.

Oferim aquest servei en col·laboració amb un soci local i en exclusivitat, de manera que els nostres clients poden beneficiar-se d’unes condicions d’adquisició preferencials, com ara:

 • Finançament gratuït a 24 mesos del Pack bàsic i la seva posada en marxa inicial (compra del hardware bàsic, suport en la càrrega inicial de productes i fins a quatre hores de formació). Es important tenir en compte que aquest finançament està subjecte a l’estudi i anàlisi de solvència pel nostre departament de crèdits.
 • Quota mensual molt competitiva, que engloba la llicència del software de gestió de negocis de restauració, la del manteniment periòdic del servei i de la passarel·la de pagament, així com la disposició d’atenció telefònica de suport prestat directament per l’empresa tècnica col·laboradora de MoraBanc.
 • Taxa de descompte preferencial en targetes per a l’adquisició i utilització del TPV Tablet.

I això només és el pack bàsic! El servei es pot complementar amb d’altres dispositius que et permetran gestionar millor la cuina (impressores de comandes) o la gestió dels cambrers (comanderes mòbils) o bé cobrar amb més seguretat (caixa automàtica de cobraments en efectiu i dispensació de canvi).

Som el teu soci en innovació digital

Amb aquests serveis del ecosistema digital continuem apostant per la transformació digital de les finances i per la millora de l’experiència de tots els nostres clients, inclosos negocis. Volem ser una part important en ajudar a fer més fàcil la gestió quotidiana de les teves finances i operacions bancàries, de manera eficient i sense haver de fer grans inversions en tecnologia, d’una manera còmoda i, sobretot, fiable i segura.

Coneix tota la nostra oferta comercial per a negocis a través d’aquest enllaç. Recorda que si necessites més informació pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de TeleBanc trucant al telèfon +376 884 884 o bé emplenant el formulari que trobaràs a sota d’aquest post.

Print Friendly, PDF & Email
SUBSCRIU-TE
 • No et perdis res

 • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

 • M’interessen els articles de: