Descarrega el teu certificat d’IRPF andorrà des de MoraBanc Online

Descarrega el teu certificat d’IRPF andorrà des de MoraBanc Online

Saps que ja pots descarregar-te els teus certificats fiscals des de la banca online?  A partir d’ara si necessites el certificat de l’IRPF (Impost sobre la Renda de les Persones Físiques) andorrà per a la teva declaració de la renda, pots sol·licitar-lo i descarregar-te’l directament des de MoraBanc Online sense haver de passar per la teva oficina i així, guanyar temps!

Generar el teu certificat fiscal és molt senzill! Ho pots fer en dos simples passos:

  1. SOL·LICITUD

Selecciona el compte desitjat, ves a la pestanya Consultes i accedeix al botó Sol·licitar documents fiscals:

Certificat fiscal

  1. DESCÀRREGA

Un cop sol.licitat, en uns instants el tindràs disponible a través de:

– L’accés directe que apareix en finalitzar la sol·licitud

– La Bústia personal de la banca online, a l’apartat Documents Sol·licitats

Bústia_Docs sol.licitats

Aquest és un més dels avantatges de MoraBanc Digital.  Si encara no has descobert aquesta nova manera de fer banca amb MoraBanc, et convidem a fer-ho. Volem estar a prop teu en els moments que ens necessitis per fer-te més fàcil el teu dia a dia financer.

Si tens qualsevol dubte, tens a la teva disposició el telèfon de TeleBanc +376 884 884, o ens pots fer arribar el teu dubte a través del nostre formulari de contacte.

Print Friendly, PDF & Email
SUBSCRIU-TE
  • No et perdis res

  • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

  • M’interessen els articles de:
  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.