El curt Wolves d’Àlvaro Rodríguez competirà al Festival de Sitges

El curt Wolves d’Àlvaro Rodríguez competirà al Festival de Sitges

El curtmetratge Wolves, dirigit per Álvaro Rodríguez Areny i protagonitzat per Isak Férriz, competirà a la Secció Oficial de gènere fantàstic (Official Fantastic) del 49è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya que se celebrarà a Sitges del 7 al 16 d’octubre.

És una magnífica notícia per aquest curtmetratge que s’ha produït amb el suport de MoraBanc.

L’Àlvaro va anunciar la selecció a la sala d’actes del banc en una roda de premsa on va destacar que el seu curt ja ha estat seleccionat en prop de 30 festivals, 16 dels quals ja han estat anunciats, de 18 països diferents. Per ara, els indrets on el treball s’ha pogut veure o es podrà veure en els propers mesos són Andorra, Colòmbia, Estats Units, Índia, França, Espanya, Argentina, Uruguai, Mèxic, Paraguai, Armènia, Albània, Índia, Suïssa, Itàlia, Regne Unit, Macedònia i Romania. A més, Wolves compta ja amb tres guardons: premi del Públic al Festival Ull-Nu que té lloc al Principat, el premi Platí al Atlanta Horror film Awards, a Atlanta, Estats Units, i premi a la millor Fotografia al Pink City International Short Film Festival a Jaipur, Índia.

El treball està ambientat a la Segona Guerra Mundial i explica la història d’Arthur (Isak Férriz), un pilot de la Reial Força Aèria britànica, que fuig camp a través després d’estavellar el seu avió. Durant la seva lluita per sobreviure es toparà amb alguna cosa més que enemics alemanys.

Print Friendly, PDF & Email
SUBSCRIU-TE
  • No et perdis res

  • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

  • M’interessen els articles de: