Connecta els teus contractes i navega còmodament

Connecta els teus contractes i navega còmodament

Formes part d’un grup d’empreses i tens diferents contractes de banca online? Ets una gestoria habilitada per accedir a diferents contractes de banca online?

Accedir als diferents contractes amb diferents credencials pot suposar una molèstia. Per això, un cop més, hem volgut facilitar-te la vida perquè navegar dins la teva banca online sigui ràpid, còmode i fàcil.

T’informem que ja disposes de l’opció de navegar entre els teus contractes sense haver d’introduir les teves credencials d’accés a MoraBanc Digital cada cop que canvies de contracte, agilitzant així les teves gestions.

Només has de configurar el teu perfil personal i activar l’opció “Compartir accés entre contractes“. És molt senzill!:

  1. Vés a la teva àrea personal i entra a l’apartat de Configuració / Consulta i gestió.
  2. Accedeix a l’àrea “Compartir accés a contractes dins de MoraBanc Online” i selecciona els contractes als quals vols accedir en una mateixa sessió.
  3. Signa amb la teva contrasenya d’accés a la teva sessió de banca en línia per activar la navegació.

A la part superior, dins de l’àrea de Configuració personal, veuràs l’accés als diferents contractes activats, des dels quals podràs entrar i sortir amb més rapidesa.

Switch contractes CAT

I llestos! Ara, a gaudir de la comoditat de tenir els teus contractes de banca en línia inter-connectats.

Per assabentar-te de més funcionalitats de la nostra aplicació, així com de les millores que anem integrant contínuament a MoraBanc Digital, continua atent als posts que publiquem al nostre blog o subscriu-t’hi a través del formulari que trobaràs al peu d’aquesta pàgina. I recorda que si tens dubtes o necessites suport en l’ús de la banca en línia o l’aplicació mòbil, pots posar-te en contacte amb el nostre servei d’atenció al client TeleBanc, trucant al +376 884 884.

Print Friendly, PDF & Email
SUBSCRIU-TE
  • No et perdis res

  • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

  • M’interessen els articles de: