Connecta els teus contractes i navega còmodament

Connecta els teus contractes i navega còmodament

Formes part d’un grup d’empreses i tens diferents contractes de banca online? Ets una gestoria habilitada per accedir a diferents contractes de banca online?

Accedir als diferents contractes amb diferents credencials pot suposar una molèstia. Per això, un cop més, hem volgut facilitar-te la vida perquè navegar dins la teva banca online sigui ràpid, còmode i fàcil.

T’informem que ja disposes de l’opció de navegar entre els teus contractes sense haver d’introduir les teves credencials d’accés a MoraBanc Digital cada cop que canvies de contracte, agilitzant així les teves gestions.

Només has de configurar el teu perfil personal i activar l’opció “Compartir accés entre contractes“. És molt senzill!:

  1. Vés a la teva àrea personal i entra a l’apartat de Configuració / Consulta i gestió.
  2. Accedeix a l’àrea “Compartir accés a contractes dins de MoraBanc Online” i selecciona els contractes als quals vols accedir en una mateixa sessió.
  3. Signa amb la teva contrasenya d’accés a la teva sessió de banca en línia per activar la navegació.

Al la part superior, dins de l’àrea de Configuració personal, veuràs l’accés als diferents contractes activats, des dels quals podràs entrar i sortir amb més rapidesa.

Switch contractes CAT

I llestos! Ara, a gaudir de la comoditat de tenir els teus contractes de banca en línia inter-connectats.

Per assabentar-te de més funcionalitats de la nostra aplicació, així com de les millores que anem integrant contínuament a MoraBanc Digital, continua atent als posts que publiquem al nostre blog o subscriu-t’hi a través del formulari que trobaràs al peu d’aquesta pàgina. I recorda que si tens dubtes o necessites suport en l’ús de la banca en línia o l’aplicació mòbil, pots posar-te en contacte amb el nostre servei d’atenció al client TeleBanc, trucant al +376 884 884.

SUBSCRIU-TE
  • No et perdis res

  • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

  • M’interessen els articles de: