Els 5 posts més llegits del 2018 al nostre blog

Els 5 posts més llegits del 2018 al nostre blog

Amb l’arribada del 2019 i el canvi d’any hem volgut fer balanç dels articles publicats al blog de MoraBanc que més lectures han tingut durant el 2018.

Sabem que t’agraden els rànquings, i per això et deixem el Top 5 dels posts més populars del darrer any. Torna a llegir-los!

5.- El nostre objectiu: simplificar els teus processos de banca en línia.

En aquest article et donàvem bones notícies: dèiem adéu a la clau d’operacions i facilitant així les teves operatives de banca online.

El nostre objectiu: simplificar els teus processos de la banca en línia

4.- Què és l’euríbor i com es calcula?

El concepte d’euríbor ha esdevingut part del nostre vocabulari diari i, per ajudar-te a entendre més clarament què és exactament i com es calcula, l’Àgueda Canet va preparar aquest interessant article.

Què és l’euríbor i com es calcula?

3.- Què es necessita per obrir un compte a Andorra?

Aquesta és una pregunta que ens fan sovint i, en conseqüència, vam preparar una petita guia general sobre els requisits i els procediments necessaris.

Què es necessita per obrir un compte a Andorra?

2.- 10 claus per fer la declaració de l’IRPF a Andorra

S’acostava l’època de fer la declaració d’impostos i, com sabíem que tindries dubtes, vam demanar als nostres experts fiscalistes i de l’àrea d’Advisory que responguessin 10 preguntes claus per poder preparar-la.

10 claus per fer la declaració d’IRPF a Andorra

1.- Preguntes i respostes sobre el codi CIP

Si acostumes a fer compres per Internet, de ben segur que t’has trobat  que des de fa ja un temps se’t demana aquest codi. En aquest post t’explicàvem els detalls sobre el sistema de seguretat per a compres en línia, que millora les mesures de protecció per als usuaris de targetes de crèdit i dèbit.

Preguntes i respostes sobre el codi CIP

Al blog de MoraBanc publiquem regularment nous articles de temes financers, d’economia domèstica i de Lifestyle. No te’n perdis cap i subscriu-te ja!

Print Friendly, PDF & Email
SUBSCRIU-TE
  • No et perdis res

  • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

  • M’interessen els articles de: