Fons d’Inversió per a Banca Privada

Diversifiqui la seva cartera amb tot el potencial

Trobi el millor fons d’inversió per a vostè amb els experts de MoraBanc Asset Management.

Obtingui un bon potencial de rendibilitat invertint en els nostres fons. Podrà comptar amb una òptima liquiditat, ja que a qualsevol moment pot reemborsar les seves participacions.

L’ajudem a escollir

Amb l’objectiu d’adaptar-nos al seu perfil i les seves necessitats particulars, disposem d’una àmplia gamma de fons d’inversió.

O si ho prefereix, consulti uns suggeriments:

Fons Mora Multi-Asset

Els fons d’inversió Mora Multi-Asset són flexibles i dinàmics i són gestionats per adaptar-se al seu perfil inversor i reaccionar ràpidament a la volatilitat dels mercats, amb la tranquil·litat i la solvència que li ofereix l’equip expert de gestors de MoraBanc..

Per als més prudents

Mora Multi-Asset Tristaina

Per a estalviadors amb perfil de risc baix. Amb una volatilitat objectiu mitjana en termes anuals dins un rang de 0,5 a 2% i un objectiu de tornada d'Euríbor 12 mesos (rendiments nets).

Per als més moderats

Mora Multi-Asset Casamanya

Per a inversors amb perfil moderat. Amb una volatilitat objectiu mitjana en termes anuals dins un rang de 2 a 5% i un objectiu de tornada d'Euríbor 12 mesos + 100 p.b. (rendiments nets).

Per als més atrevits

Mora Multi-Asset Comapedrosa

Per a inversors amb perfil agressiu. Amb una volatilitat objectiu mitjana en termes anuals del 7% dins un rang de 5 a 10% i un objectiu de tornada d'Euríbor 12 mesos + 200 p.b. (rendiments nets)

Algun dubte?

Escrigui'ns i l'hi respondrem.

O truqui'ns al +376 884 884

Prefereix visitar-nos?

Trobi l'oficina més propera