Plans i Assegurances d’Estalvi

Assegura't uns ingressos extraordinaris

Res com començar a estalviar avui per preveure el teu futur tant a curt com a mitjà termini. D’aquesta forma podràs comptar, quan ho necessitis, amb uns ingressos complementaris quan et jubilis o bé amb uns estalvis per poder pagar els estudis superiors dels teus fills o per fer front a qualsevol imprevist.

A través de Mora Assegurances, la companyia d’assegurances del grup MoraBanc, t’oferim una gran varietat de plans i assegurances d’estalvi pensant en la teva tranquil·litat. Perquè estalviïs amb totes les facilitats.

Saps quin pla o assegurança d’estalvi necessites?

Existeixen diversos tipus de plans i assegurances d’estalvi, cadascun d’ells pensat per a diferents necessitats:

Plans sistemàtics d’estalvi-previsió

A cavall entre els plans de pensions i les assegurances, els plans sistemàtics d’estalvi-previsió de Mora Assegurances et permeten constituir una renda vitalícia assegurada i tenen com a finalitat anar pagant primes per acumular un capital al llarg del temps perquè demà complementis la teva pensió.

Plans d’estalvi a prima única

Els plans d’estalvi a prima única de Mora Assegurances són una de les millors opcions per garantir-te un capital estalviat, a un termini determinat, i amb un únic pagament.

Assegurances amb renda vitalícia

Amb les assegurances de renda vitalícia de MoraBanc podràs convertir els teus estalvis en una renda mensual per a tota la vida.

Els nostres plans

AndorJubilació

Gaudeix d'ingressos extraordinaris per a la teva jubilació

Quan et jubilis, continua mantenint un bon nivell de vida! Amb AndorJubilació disposaràs d'ingressos extraordinaris a la teva pensió de jubilació.

  • Rendiment garantit
  • Flexibilitat i adaptabilitat
  • Garanties de defunció i invalidesa

AndorEstudis

Comença a pensar en el futur dels teus fills

I els teus fills, què volen ser de grans? AndorEstudis et permetrà estalviar per pagar els seus estudis superiors de la forma més fàcil.

  • Flexibilitat i adaptabilitat
  • Disponibilitat
  • Garanties de defunció i invalidesa

Algun dubte?

Escriu-nos i te'l respondrem

O truca'ns al +376 884 884

Prefereixes visitar-nos?

Troba l'oficina més propera