Dipòsits combinats

La combinació guanyadora

Fes créixer la rendibilitat del teu dipòsit combinant-lo amb un fons d’inversió.

Els nostres dipòsits combinats estan composats per una part que s’inverteix en un dipòsit bancari tradicional i per una altra que s’inverteix en un fons d’inversió.

Pots triar entre diverses propostes que dividiran el capital en diferents proporcions entre el dipòsit a tipus fix i el fons d’inversió amb remuneració variable. En funció de com distribueixis la quantitat que invertiràs i del fons que triïs, obtindràs una rendibilitat diferent en el dipòsit. La rendibilitat dels fons dependrà de l’evolució dels mercats.

Per contractar-los, només necessites un compte obert a MoraBanc i ser-ne el titular. Nosaltres associarem el dipòsit i el fons d’inversió al compte MoraBanc que ens indiquis. Tria una de les nostres propostes de dipòsit i combina-la amb un dels fons d’inversió que posem a la teva disposició.

Sol·licitar

Escriu-nos i et contactarem

  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.

O truca'ns al +376 88 48 84

Prefereixes visitar-nos?

Troba l'oficina més propera