Planificació de les inversions

Un aspecte clau per cuidar del seu patrimoni avui i demà

Benestar per a les seves finances

La planificació del patrimoni és fonamental. MoraBanc Banca Privada estudiarà les seves circumstàncies perquè, amb l’ajuda del seu assessor financer, pugui estructurar el seu patrimoni de cara a la transmissió als seus hereus

Planificar el futur

MoraBanc Privada posa a la seva disposició diversos instruments financers perquè, de la mà del seu assessor fiscal, conegui les opcions que li permetran optimitzar el seu patrimoni per preveure les circumstàncies futures i adaptar-se a les actuals.

Unit Linked

Es constitueix com a assegurança de vida però, amb l’assessorament adequat, vostè pot aprofitar tots els seus avantatges potencials:

  • Flexibilitat: constitució ràpida, facilitats per a la distribució del patrimoni familiar i rescatable, sense finestres de liquiditat per al seu rescat.
  • Separar el patrimoni familiar de l’empresarial amb total privacitat.

SICAV

Les Societats d’Inversió de Capital Variable, en funció del seu perfil, optimitzaran la gestió del seu patrimoni financer i la transmissió a futures generacions.

Són un vehicle molt favorable per als grups familiars, ja que funcionen de forma semblant a un fons d’inversió. No obstant això, a diferència d’aquests, tenen personalitat jurídica, amb el que poden configurar-se amb un nivell d’accionistes més exclusiu.


Reporting financer

MoraBanc Banca Privada posa a la seva disposició la informació que vostè i el seu assessor financer necessiten per procedir en dos àmbits fonamentals:

Reporting fiscal:

  • Simulacions fiscals de la seva cartera d’inversió.
  • Informació sobre les formalitats i els requisits necessaris per procedir a la liquidació d’impostos al seu país d’origen o de residència fiscal.

Reporting financer:

  • Posició global de la cartera d’inversió, classificada per tipus d’actiu, per divisa, etc.
  • Rendiment de la cartera sota el sistema de càlcul GIPS actual i històric.
  • Posició detallada de la cartera d’inversió.

Sol·licitar

Escrigui'ns i li contactarem

O truqui'ns al +376 88 48 84

Prefereix visitar-nos?

Trobi l'oficina més propera