Viure a Andorra

Coneixeu totes les vostres opcions

El Principat d’Andorra ofereix, a les persones que disposen d’un patrimoni determinat, la possibilitat d’establir la seva residència en aquest país. A través de les diferents modalitats de la Residència sense Activitat Lucrativa, podreu beneficiar-vos dels avantatges de viure a Andorra.

Els nostres clients de Banca Privada que així ho desitgin disposen del servei d’orientació en qüestions de residència. Us informarem de les modalitats, els avantatges i els requisits per  realitzar els tràmits necessaris perquè no us hàgiu de preocupar de res.

Coneixeu més detalls sobre viure a Andorra

Algun dubte?

Escriviu-nos i us respondrem

  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.

O truqueu-nos al +376 884 884

Preferiu visitar-nos?

Trobeu l’oficina més propera